Kolderveen 34, Nijeveen

Omschrijving

PARADIJSELIJK WONEN!!

Op een unieke locatie aan één van de meest idyllische straten van Nijeveen, staat deze VRIJSTAANDE WONING met INPANDIGE GARAGE, aangebouwde KANTOOR-/STUDIORUIMTE en diverse BIJGEBOUWEN op ca. 3,3 ha. eigen grond. Het grootste gedeelte is natuurgebied, met bossen en een grote ven. Natuurgebied waar je heerlijk kunt wandelen, rusten en voor de kinderen een heerlijke plek om te spelen. In de zomer genieten van de bomen en bloemen in bloei, de eenden en zwanen en de prachtige grassen en vergezichten. In de winter kunt u heerlijk wandelen en is het natuurgebied tal van herten, konijnen en prachtige vogels rijk. De combinatie met comfortabel wonen maakt het geheel uitermate geschikt voor liefhebbers van natuurschoon, rust en privacy. Kortom een heerlijk huis om te wonen, te werken en te genieten.

Indeling: entree/hal met garderobe, toilet, gezellige woonkamer met houtkachel, eetkamer met schitterend uitzicht over de achtergelegen landerijen, keuken met inbouwapparatuur, grote kelder, bijkeuken met extra aanrechtblok en vliering, kantoor/studio, kantoor/werkkamer met tuindeuren en de inpandige garage.
Eerste verdieping: overloop, 3 slaapkamers (waarvan 2 met balkon en vaste kasten) en de luxe badkamer met v.w.t., toilet, douchecabine en een ligbad.

De tuin is onder architectuur aangelegd met meerdere terrassen, borders, gazon, 250 meter lange boswal en wandelpad en op diverse plaatsen zijn er stopcontacten en tuinverlichting aanwezig. Een zeer grote natuurlijke vijver, die in verbinding staat met het grote ven achter op het perceel. Een pomp zorgt dat het water vanuit de ven rondgepompt kan worden naar de grote natuurlijke vijver.

Op loop- en fietsafstand van winkels, scholen, sport- en medische voorzieningen. Voortgezet onderwijs in Steenwijk, Meppel en Zwolle.
Bushalte voor de deur, treinstation Meppel en Steenwijk op ca. 4 kilometer. Dichtbij de A28 en A37. Zwolle 25 km., Heerenveen 38 km. en Groningen 75 km.
De woning is gebouwd in ca. 1960 van steen (spouw) en is gedekt met pannen.

Waar woorden tekort schieten en foto's ontoereikend zijn kan alleen een bezichtiging uitkomst bieden. U bent van harte welkom.

Share